Digitális megoldások üzleti és informatikai kihívásokra

Ügyfeleinkkel együttműködve világklasszis digitális termékeket építünk. Ismerd meg korábbi projektjeinket és nézd meg közelebbről, milyen velünk a közös munka.

Az Elter webáruházának átalakítása és funkcionális bővítése

Az Elter Világítástechnika Kft. Magyarország piacvezető lámpa kis- és nagykereskedője. Budapesti és szekszárdi boltjaik mellett nagy hangsúlyt fektetnek az online értékesítésre.

Olvass tovább

A járványügyi helyzet kezelését támogató web- és mobil alkalmazás

A XV. kerületi önkormányzattal együttműködve segélyhívó web- és mobil alkalmazást fejlesztettünk a COVID-19 járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a helyi lakosoknak.

Olvass tovább

Big data és adatelemzés látványos és felhasználóbarát módon

Már online elérhető a Cheppers által fejlesztett Plan@Cloud, amely megbízható, termékforgalommal kapcsolatos statisztikai előrejelzésekkel segíti az üzleti döntéshozók munkáját.

Olvass tovább

Drupal alapú fejlesztésből teljes redesign

A jól ismert fővárosi Artmozi hálózat tartalomkezelő rendszerének Drupal 7-ről 8-ra történő migrációját végeztük el, miközben a honlapok használhatóságán is sokat sikerült javítanunk.

Olvass tovább

A Harvard OpenScholar felhő alapú infrastruktúrájának átalakítása

A Harvard OpenScholar Drupal disztribúció egyetemek, kutató intézetek és a hozzájuk tartozó intézmények számára biztosít professzionális, tudásközpontú weboldalakat. A feladat a Harvard OpenScholar felhő alapú infrastruktúrájának átalakítása volt.

Olvass tovább

Honlap újratervezés és applikációfejlesztés

Hazai ajtógyártó cégnek terveztünk új weboldalt, UX kutatási eredményekre alapozva. A projekt végére egy teljesen megújult felhasználói felület, interaktív honlap és ajtótervező webalkalmazás is készült.

Olvass tovább

Innovatív online nyelvtanulást és tanítást támogató webes fejlesztés

A magyar tulajdonú, közel 4 milliós regisztrált nyelvoktatói bázissal rendelkező islcollective.com a világ különböző pontjain élő nyelvtanárokat segíti 6 világnyelv oktatásában. A szöveges és videós tananyagok megosztását támogató platform a Cheppers segítségével újult meg.

Olvass tovább

Egy időjárás-előrejelző oldal backend fejlesztése

A váratlan látogatócsúcsok és a folyamatosan változó adathalmazok kiszolgálására a Cheppers csapata készített backend megoldást.

Olvass tovább

KIEMELT partnerek

Akikkel már létrehoztunk valami különlegeset

Rigips logoTelenor logoAutodesk logo
Harvard University logoBudapest Főváros Levéltára logo
Saint Gobain logoCard.com logo
Ernst and Young logoOrszágos Bírósági Hivatal
Autodesk logoISL Collective logo
Budapest Tizenötödik kerület logoRózsakert Medical Center logo
Princeton University logoAcquia logo
ELTER logoWe Love Budapest logo

Van egy projekted számunkra? Beszéljünk!

Lépj velünk kapcsolatba!