Csatlakoznál egy nem mindennapi csapathoz?

Szuper hangulat, közös reggelik, izgalmas feladatok – a Cheppers-nél egyszerűen jó dolgozni. És még a kutyusodat is hozhatod. Vedd ki te is a részed egy felhasználóbarát és biztonságos digitális jövő megalkotásában.

Nyitott pozícióink

Élet a Cheppers-nél

Sokfélék vagyunk, de jól megértjük egymást. A Cheppers munkatársai szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek, amelyet magyar és nemzetközi projekteken szereztek.

Munkáikban összeadódik a tervezésből, designból, fejlesztésből, és kommunikációból álló szakmai sokszínűség, a végeredmény pedig egy jókedvű csapat, amelyik nem fél a kihívásoktól.

Sokfélék vagyunk

A Cheppers minden munkatársa értéket képvisel úgy a cég, mint az ügyfelek számára. Hisszük, hogy a csapattagok tudása, tapasztalata, önálló szemlélete nap mint nap segít valami új elsajátításában. Ebben rejlik fejlődésünk és sikerünk titka.

Felfedezők vagyunk

A Cheppers folyamatosan keresi a technológiában rejlő újítási lehetőségeket. Valljuk, hogy szenvedélyünk és egy-egy alkotásunk nemcsak belső fejlődésünket szolgálja, hanem ügyfeleink számára is képes kézzel fogható értéket teremteni.

Nyitottak vagyunk

A Cheppers minden munkatársa szabadon véleményt nyilváníthat, valamint figyel mások gondolataira a feladatkörét és a csapatszintű együttműködést érintő kérdésekben. Két év közös munka után kollegáink pozíciótól függetlenül dolgozói részvényt kapnak, így segíthetnek a céget érintő helyes döntések meghozatalában.

Csapat vagyunk

A Cheppers munkatársai figyelnek egymásra és segítik egymást. Hiszünk a csapat alkotóerejében és az együtt gondolkodás által kínált lehetőségekben. Céges programjaink lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy jól érezze magát közösségünkben.

Szolgáltatásaink

Extrák Cheppers csapattagoknak

Heti 2 nap home office
Anyanyelvi angoltanár
Kutyabarát munkahely
Céges
MacBook pro
Bónusz lehetőségek
Cafeteria
Káve, tea
Rendszeres közös programok

Meghirdetett pozíciók

Project Manager

Cheppers is looking for an experienced, extremely organized and well spoken person to fill the role of a project manager.

Bővebben

Frontend Developer (React)

Cheppers is looking for a Frontend Developer with React experience.

Bővebben

Cloud Engineer

Cheppers is looking for Cloud/DevOps Engineers to work on cloud based products for our clients and on in-house tools for our development teams.

Bővebben

Cloud Business Developer

We are looking for a Cloud Business Developer to help us in scaling up our Cloud division by bringing in new partners from Hungary and the region.

Bővebben

Random application

Nothing for you at this point? Read more, fill out the form and we'll drop you a line once we have something interesting for you.

Bővebben